Club van 100

Als ondernemer of actieve personen is netwerken erg belangrijk. We leven in kleine dorpjes, zijn allen druk en spreken elkaar als ondernemers eigenlijk te weinig. Er is dus duidelijk behoefte aan contact en het delen van informatie.
Zo is dit jaar de “club van 100” opgericht in Terwolde. Ondernemende dorpsgenoten of geïnteresseerde mensen uit de omliggende dorpen kunnen lid worden van de “Club van 100” voor een bedrag van 100 euro per jaar. Je hoeft hiervoor geen ondernemer of dorpsbewoner te zijn, maar vind jij netwerken belangrijk dan ben je van harte welkom.

2 x per jaar worden er netwerkavonden georganiseerd met soms een thema/onderwerp waar een spreker aanwezig is tot een gezellige BBQ waar volop met elkaar gesproken kan worden. Afgelopen vrijdag was er wederom een netwerkavond die goed bezocht werd. Diverse ondernemende mensen wisten de molen te vinden. De jaarlijkse inleg van 100 euro gaat geheel naar de molen. Jaarlijks zal er minimaal 20.000 euro op tafel moeten komen om de molen te kunnen onderhouden.

Wil je ook deelnemen aan de club van 100 of tientjesvriend van de molen? Geef je dan op via onderstaand aanvraagformulier.

Aanmelden club van 100